blandat

 
Idag började skolan och jag hade ganska stora sömproblem under natten, som jag tog itu med själv genom att vända och vrida mig. Förmiddagen var jobbig. Jag var förvirrad, hade ingen plats någon stans så jag vandrade omkring lite med hörlurarna i öronen. Jag pratade med en av tjejerna jag har sovit över med några gånger om Twd, men så kom en tjej från paralellklassen och avbröt rakt av, hon bara började prata rakt över mig, och hon vann uppmärksamhetskampen, även att hon jag pratade med verkade vilja fortsätta prata med mig. However. Det bankade på min självsäkerhet, så jag gick därifrån, fokuserade på att andas ordentligt och inte börja gapskrika. 
 
I svenskan ska vi göra en helt meningslös redovisning av våra praoplatser som känns påhittad för att vi ska ha något att syssla med innan påsklovet. Jag är alltså inte jättepeppad på att stå och babbla på om min praoplats framför alla i 3-5 minuter. Jag har inga problem med att tala inför folk, mitt problem är uppgiften. Och läraren som slösar bort otroligt mycket tid genom att bara babbla.
"Jaa. Jo jag är ju en sån som gillar att prata, jag skulle ju kunna hålla på i 10min till!"
 
Weeell no shit sherlock. 
 
NO:n spenderades tittandes på en film om studieteknik. Vi skulle skriva anteckningar, men mina blev mest en otroligt arg och aningen otrevilg punktlista som ingen någonsin kommer att få läsa. Slöseri med tid, i min åsikt.
Filmen alltså, anteckningarna var ett bra sätt att ta ut lite frustration på.
 
Efter lunchrasten var det en otroligt seg träslöjdslektion, som slutade tio minuer innan syslöjden. Jag gick upp i korridoren och träffade Honom och en annan jag inte gillar. Vi gick ner till musiken, vet ej varför men det gjorde vi. Han spelar ju gitarr och trummor, så vi spelade lite tillsammans. Jag försökte lära honom Rape Me på gitarr, och han var ganska snabblärd. Sen spelade vi Smells Like, jag gitarr och han trummor. Det var ett sådant tillfälle då jag bara ville le och le och le och le och le
Då blev dagen bra. Sen insåg vi att vi gick in, så vi sprang ut till skolgården. Det regnade, och låg vattenpölar här och var. Vi sparkade vatten på varandra, och jagade varandra över skolgården. Vad barnsligt det låter. Skitsamma, det var kul. Jag kom lite mer än 8min för sent, mamma och pappa har inte fått något meddelande, (Åtgärdsplan o såååå) och det var definitivt värt det. 
 
Efter syslöjden slutade vi, och jag Han och en annan stannade kvar i korridoren en stund.
 
Nu har jag sett säsongsfinalen av Twd. Spoilervarning här under: 
 
 
Oki. Avsnittet var mycket bra. Jag är kär i Rick, och Michonne får en massa pluspoäng. Samma till Daryl för walker-huvud-kedje-slashningen. Aja. Det var ett väääldigt bra avsnitt. Slutet, när Pete råkade slasha Dianes mans hals, och hon bad Rick att skjuta honom, tror jag var bra för dem alla. Att faktiskt få se hur deras värld är nu, att de inte bara kan leva i en öycklig bubbla där ingen någonsin dör. Slutet på förra avsnittet var Rick lote utom kontroll, men nu, när han dumpade walkern framför alla, visste han vad han gjorde. Han gjorde rätt, och det han sa i förra avsnittet var sant det också. Anledningen till att Michonne slog ner honom var ju för hans skull. 
 
Mah opinion^
 
Morgan kom ju tillbaka. Han sa ju något om att the lives of the living are too precious, eller nåt, och det kanske var därför han inte dödade de med W:n i panan. Men hans bild av Rick kommer ju att felvridas när han fick se honom skjuta Pete, då han inte vet hela bakhistorien och aa. Liten teori. Jag tror också at de med W:n kommer att försöka ta över Alexandria, då de satt och tittade på fotona som Aaron och Daryl råkade lämmna.
 
 
 
Allmänt, Funderingar&Tankar, Personligt, Åsikter | | Kommentera |
Upp