Dröm

Jag kände mig trött idag och det kanske beror på framställd tid, men jag tror inte det. Jag spenderade timmen på skolan innan jag började med att titta på twd på telefonen. 
 
Sen kom det människor och jag gick till gympan. 
 
Jag var nog lite tystare idag än vad jag brukar vara just för att jag var trött. Idag hade jag också med mig hörlurarna igen så jag lyssnade på musik under dagen. Jag drömde om Kurt inatt:
 
Jag var och hälsade på hos några som tydligen bodde på en större verision av min vind. Jag gick genom det stora mellanrummet som ligger mellan alla andra rummen, in genom en dörr. Där satt en gammal gubbe och någon annan som jag inte minns. Rummet var kvadratformat och det var en gul-orange-brun heltäckningsmatta. Väggarna var också gulaktiga och det var dammigt och det låg skalbaggar och fjärilsvingar på golvet. Gubben satt i en sliten brun fåtölj och i rummet stod massor av gamla flaskor i olika färger. Det stod också ett bord och två stolar.
Jag frågade gubben och den andra personen var Kurt var. Gubben svarade att han var i en av de andra rummen och att han inte mådde så bra eftersom han hade försökt begå självmord dagen innan. Jag nickade och gick in i ett av de andra rummen och hittade honom. Han satt med ryggen mot mig. Jag gick fram och satte mig mitt emot honom. Han hade ganska kortklippt hår som under 1991 och 1992. Han såg väldigt trött ut men han log när jag satte mig mitt emot honom. Jag frågade om han ville spela kort med mig och gubben. Han sa nej, han ville bara titta på.
 
Jag kramade honom för han såg så ledsen ut och vi gick in till gubben och den andra, men vi började inte spela kort utan jag lade märke till gubbens flanellskjorta som jag tyckte var fin. Jag sa det till honom. Kurt hade på sig en ljusblå sjukhusrock och under den hade han en T-shirt i ett blått och turkost och vitt mönster. Jag sa att hans tröja också var fin. Kurt skrattade och sa att jag kanske kunde få den någon gång. Drömmen slutade ganska bra eftersom han såg glad ut.
 
 
 
Sen när jag vaknade blev jag besviken att Kurt inte alls var på min vind och att det var måndag och skola. 
Funderingar&Tankar, Personligt | | Kommentera |
Upp