Get you away from my life

 
Idag på svenskan så kom sånnadär skolinspektörer in, vi har ju fått fylla i en enkät osv, och några elever blev intervjuvade, (utvalda av lärarna, och suprise suprise, det var supersnälla stjärnbarn som fick intervjuvas, och inte jag, eller någon av mobboffrena. I wonder why..) Iallafall, på svenskan gick vi igenom små mordhistorier var och en hade skrivit. Det var dock få som räckte upp handen, och det var väll lite halvpinigt när skolinspektörerna var där, så läraren, som var vikarie för vikarien, det var engelskaläraren, jag tror att jag är en av hans favoriter, men iallafall, så han bad mig läsa upp en av mina. Så det gjorde jag.
Skolinspektörerna, läraren, och resten av klassen lyssnade uppmärksamt och jag berättade. Basically:
 
En elev i Amerika, trött på allt, trött på livet, trött på skolan, orkade helt enkelt inte leva mer. Gick till solan med pistol gömd under T-shirten, på första lektionen så sköt denne då ihjäl två lärare och ett par elever, för att sedan avsluta det hela med att skjuta sig själv. 
 
Det blev lite dämpat efter det och jag förklarade hur jag haft med de fyra M:en.
Motiv: Orkade inte leva, allt var fel, trött på skolan pga mobbad
Medlen: Pistol
Mördare: Elev
Möjligheter: Fullt klassrum på morgonen, oförberedda klass"kamrater" och lärare. 
 
Läraren började då prata på om hur sådant faktiskt händer i Amerika och hur tragiskt det är, och inte långt därefter lämmnade skolinspektörerna rummet. Jag ville skrika att sådant antagligen skulle hända i Sverige också om samma tillgång till vapen fanns.
 
 
.
   
 
 
 
 
Musik., Personligt, Åsikter | | Kommentera |
Upp